Douaneformaliteiten


Douaneformaliteiten zijn niet weg te denken uit het logistieke proces. Helaas zijn ze vaak behoorlijk ingewikkeld. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Y&O helpt u graag.

De regelgeving op douanegebied is streng en gedetailleerd. Wilt u dat een zending veilig en snel op haar eindbestemming arriveert, dan is een correcte afhandeling van douaneformaliteiten essentieel. Nederland is bovendien een administratieland, waardoor u zeker te maken krijgt met douaneformaliteiten. Vindt u dit lastig en kunt u hier wel wat hulp bij gebruiken? Wij zijn u graag van dienst. Sinds 2012 zijn wij Authorized Economic Operator (AEO) – Full. Met meer dan 12 jaar ervaring en gedegen kennis van douaneregels zorgen wij ervoor dat uw zending probleemloos en snel verder kan. En wist u dat wij ook optreden als Beperkt Fiscaal Vertegenwoordiger?


Welke diensten biedt Y&O aan op het gebied van douaneformaliteiten?


  • Invoer- en uitvoerdocumentatie
  • Tijdelijke invoer / wederuitvoer
  • Tijdelijke uitvoer / wederinvoer
  • Intrastat-aangifte
  • Transitdocumenten
  • Aan- en afmelding T1
  • Aanvraag B.T.I. (Bindende Tariefinlichting)
  • T2L (F) documenten
  • nVWA-aangiftes (G.D.B. / PD)

douanewerkzaamheden in eigen hand

“Om een zending snel te laten doorstromen in de logistieke keten is het belangrijk dat mogelijke problemen vroegtijdig worden gesignaleerd. Wij houden alle douanewerkzaamheden in eigen hand, waardoor we altijd in een vroeg stadium kunnen bijsturen.”


Douaneformaliteiten: onderdeel van het logistieke traject

Een logistiek traject organiseren is zo eenvoudig nog niet. Uw zending moet van punt A naar B worden gebracht. Tussentijds krijgt u te maken met douanedocumentatie. Wij handelen deze voor u af en nemen douaneregels in acht. Indien gewenst zorgen we tevens voor een veilige opslag van uw lading. Omdat we in onze vrachtterminal beschikken over douanefaciliteiten, kunnen we ook goederen inslaan die nog onder toezicht van de douane zijn. Daarmee bieden we u een handige totaaloplossing!

LAST-MINUTE OPLOSSINGEN

Een zending met spoed vervoeren?
Bel: +31 (0) 252 624 257

Meer info →

REGULIER TRANSPORT

Regulier transport snel en efficiënt regelen via een betrouwbare logistieke partner?

Meer info →

SPECIAAL TRANSPORT

Op zoek naar volledige ontzorging en een probleemloos logistiek traject voor speciaal transport?

Meer info →

Verladers Meer info →
Agenten Meer info →
Expediteurs Meer info →

Locatie

Freight Terminal 207
Schillingweg 56
2153 PL Nieuw-Vennep
Nederland
info@yando.nl

T +31 (0) 252 624 257
F +31 (0) 252 685 349

Nieuws