Luchtvracht


Zijn snelheid, veiligheid en efficiëntie geboden bij het organiseren van uw luchttransport? Y&O biedt duidelijke en effectieve oplossingen voor uw luchtvrachtvervoer.

Een luchtvrachtzending is even kostbaar als kwetsbaar. Daarom wilt u samenwerken met een ervaren logistieke partner die uw luchttransport in één keer goed regelt. Y&O houdt zich reeds meer dan 12 jaar bezig met het efficiënt coördineren van luchtvrachtzendingen en heeft daarom veel kennis van luchthaven- en veiligheidsvoorschriften. Of u nu radioactieve stoffen of batterijen wilt vervoeren, wij vinden snel een passende, prijsbewuste oplossing. Standard, Economy, Priority of Express: uw wens is ons bevel. En wilt u goederen met buitengewone afmetingen laten vervoeren, dan kunt u uiteraard ook bij ons terecht!


Vertrouwt u uw luchttransport toe aan Y&O? In dat geval kunt u rekenen op:


  • Adequaat optreden: snelle afhandeling van uw luchttransport
  • Korte lijnen: we houden u steeds op de hoogte
  • Prijsbewustzijn: kwaliteit tegen de best mogelijke prijs
  • Gedegen kennis: Y&O kent het klappen van de luchtvrachtzweep
  • Een proactieve houding: wij monitoren de status van uw zending


luchttransport: efficiëntie en expertise

“Luchtvracht vereist een eigen aanpak. Wij verzorgen in- en uitgaande luchtvrachtzendingen op dagelijkse basis. Dat vergt kennis, ervaring en een vermogen om snel te handelen.”


Luchttransport en voorschriften

Beveiliging is cruciaal wanneer het luchttransport betreft. Een strenge regelgeving zorgt ervoor dat weinig handen een luchtvracht ook maar mogen aanraken. Omdat Y&O het belang van security inziet, is ons personeel gekwalificeerd middels diverse certificaten. Zij mogen zichzelf Medewerker Luchtvracht noemen en in ons 24/7 beveiligde TAPA warehouse goederen behandelen die per lucht zijn getransporteerd. Omdat luchttransport altijd bepaalde risico’s met zich meebrengt, bieden wij u tevens de mogelijkheid om via ons een betrouwbare transportverzekering af te sluiten. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden. Wij leggen u graag uit wat de voordelen zijn van een dergelijke verzekering.

LAST-MINUTE OPLOSSINGEN

Een zending met spoed vervoeren?
Bel: +31 (0) 252 624 257

Meer info →

REGULIER TRANSPORT

Regulier transport snel en efficiënt regelen via een betrouwbare logistieke partner?

Meer info →

SPECIAAL TRANSPORT

Op zoek naar volledige ontzorging en een probleemloos logistiek traject voor speciaal transport?

Meer info →

Verladers Meer info →
Agenten Meer info →
Expediteurs Meer info →

Locatie

Freight Terminal 207
Schillingweg 56
2153 PL Nieuw-Vennep
Nederland
info@yando.nl

T +31 (0) 252 624 257
F +31 (0) 252 685 349

Nieuws