Logistieke services

Een logistieke dienstverlener is een cruciale schakel in het logistieke traject. Immers, deze moet ervoor zorgen dat uw opslag, vervoer en distributie vlekkeloos verlopen. Zodat uw lading veilig van punt A naar B wordt gebracht.

Bij Y&O is uw zending in betrouwbare handen. Wij hebben meer dan 12 jaar ervaring en bieden handige totaaloplossingen. Heeft u een one-stop-shop nodig voor al uw logistieke behoeftes? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Y&O biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van alle logistieke diensten; van transport en warehousing tot distributie en verpakking.

Dedicated warehousing

Heeft u behoefte aan een stuk magazijn dat geheel in dienst staat van u? Y&O laat een speciale, goed beveiligde ruimte inrichten voor uw goederen.

Lees meer

Logistiek & Distributie

Een door-to-doorbezorging voor uw lading nodig? Y&O neemt u al het werk uit handen. Wij verzorgen een maatwerkoplossing voor iedere klant!

Lees meer

Multi-client warehousing

Variëren uw opslagbehoeftes sterk binnen afzienbare periodes? Ga dan voor multi-client warehousing, een efficiënte en kostenbesparende oplossing.

Lees meer

Handling & Verpakking

Goederen verpakken en zendingen afhandelen: daar heeft u een expert voor nodig. Y&O verzorgt kant-en-klare oplossingen voor u!

Lees meer

LAST-MINUTE OPLOSSINGEN

Een zending met spoed vervoeren?
Bel: +31 (0) 252 624 257

Meer info →

REGULIER TRANSPORT

Regulier transport snel en efficiënt regelen via een betrouwbare logistieke partner?

Meer info →

SPECIAAL TRANSPORT

Op zoek naar volledige ontzorging en een probleemloos logistiek traject voor speciaal transport?

Meer info →

Verladers Meer info →
Agenten Meer info →
Expediteurs Meer info →

Locatie

Freight Terminal 207
Schillingweg 56
2153 PL Nieuw-Vennep
Nederland
info@yando.nl

T +31 (0) 252 624 257
F +31 (0) 252 685 349

Nieuws