Over ons

‘The door-to-door experts’: dat is het motto van Y&O. Volledige ontzorging staat bij ons centraal. Wij begrijpen wat er nodig is om uw lading van punt A naar B te krijgen.

Alles begint met een luisterend oor. Daar zijn wij van overtuigd. Daarom luisteren we nauwkeurig naar uw wensen en eisen. Alleen zo kunnen we de snelle en degelijke dienstverlening bieden waar we voor staan. Omdat we meer dan 12 ervaring hebben en over een uitgebreid netwerk beschikken, kunnen we goed schakelen en flexibel handelen. Bij Y&O zijn de lijnen kort en is het contact persoonlijk. U bent voor ons geen nummer. Wij kennen uw naam, houden de status van uw zending nauwlettend in de gaten en u op de hoogte.

Y&O hecht waarde aan:

  • Snelheid: uw spoedzending realiseren we graag
  • Betrokkenheid: we beschouwen uw zending als de onze
  • Prijs-kwaliteitverhouding: u betaalt de beste prijs voor hoge kwaliteit
  • Oplossingen: elk probleem is het begin van een oplossing
  • Service: we zijn pas tevreden als u tevreden bent

Stap voor stap van punt A naar B

“Een zending doorloopt allerlei fases voordat ze haar eindbestemming bereikt. Wij monitoren de vracht nauwkeurig en brengen de klant regelmatig op de hoogte van de status van diens goederen.”

Y&O: een betrouwbare logistieke partner

In 2004 werd Y&O Freight Logistics opgericht. Met gedegen kennis van het logistieke vak en een uitgebreid wereldwijd netwerk bedienen we onze klanten inmiddels al meer dan 12 jaar met veel toewijding en plezier. Dit doen we vanuit TAPA Freight Terminal 207, een modern en goed beveiligd logistiek verzamelcentrum in Nieuw-Vennep.
Y&O heeft ook de status Erkend Luchtvrachtagent (Regulated Agent). Uw luchtvracht krijgt dan sneller toegang tot vliegvelden en vliegtuigen. Ook krijgt Y&O daardoor geen aanvullende veiligheidsmaatregelen opgelegd. Onze ‘Regulated Agent’ code is : NL/RA/00085-00. Onze RA gegevens zijn ook te vinden op de website van de EU-database.
Deskundigheid staat bij ons hoog in het vaandel. Sinds 2012 zijn wij Authorized Economic Operator (AEO) – Full.
De logistiek is een ingewikkelde branche waarbinnen het kennen van de regels essentieel is. Onze medewerkers hebben dan ook diverse certificaten behaald om adequaat te kunnen opereren. En hun enthousiasme en betrokkenheid? Die zijn aangeboren!

LAST-MINUTE OPLOSSINGEN

Een zending met spoed vervoeren?
Bel: +31 (0) 252 624 257

Meer info →

REGULIER TRANSPORT

Regulier transport snel en efficiënt regelen via een betrouwbare logistieke partner?

Meer info →

SPECIAAL TRANSPORT

Op zoek naar volledige ontzorging en een probleemloos logistiek traject voor speciaal transport?

Meer info →

Verladers Meer info →
Agenten Meer info →
Expediteurs Meer info →

Locatie

Freight Terminal 207
Schillingweg 56
2153 PL Nieuw-Vennep
Nederland
info@yando.nl

T +31 (0) 252 624 257
F +31 (0) 252 685 349

Nieuws