AEO certificering

Home » AEO certificering

Wanneer u een logistiek partner zoekt voor uw transport, kiest u het best een bedrijf met AEO certificering. Deze certificering zorgt er namelijk voor dat wij minder vaak een fysieke douanecontrole moeten ondergaan. Moet er toch een controle plaatsvinden, dan krijgen wij voorrang. Hierdoor staan uw goederen niet onnodig lang stil en kan het logistiek proces voorspoedig en soepel verlopen. Y&O is zo'n partner met AEO certificering. U kunt op ons rekenen voor een snel en efficiënt transport van uw goederen.

Een snel en ongehinderd transport dankzij onze AEO certificering

Een ander voordeel van onze AEO certificering is dat wij minder gegevens in een inklaring hoeven te verstrekken. Hierdoor kunnen we uw goederen nog sneller verwerken. Naast het transport regelt Y&O namelijk ook graag de douaneformaliteiten voor u. Ook voor het verpakken en de handling van uw producten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij ontzorgen u volledig bij het transport en u bent er zeker van dat uw goederen met de grootste zorg worden behandeld. Wij gaan namelijk met de lading om alsof deze van onszelf is.

Besteed uw transport uit aan een ervaren partner

Wilt u het transport van bijvoorbeeld uw batterijen of andere goederen uitbesteden aan een ervaren bedrijf met een AEO certificering? Vraag dan direct een offerte aan of neem contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden. Bel hiervoor naar +31 (0) 252 624 257 of stuur een e-mail naar info@yando.nl. Ook bij een strakke deadline weten wij uw goederen op tijd op de plaats van bestemming af te leveren.

LAST-MINUTE OPLOSSINGEN
REGULIER TRANSPORT
SPECIAAL TRANSPORT

Regel mijn transport

+31 (0) 252 624 257

Bel ons voor meer informatie
Stuur ons een e-mail

Vraag een offerte aan
U kunt ook via een chatsessie direct met een medewerker spreken.

Last-minutes transport?

Wij helpen u graag!