Home » Batterijen

Lithium ion en metal batterijen op de juiste wijze vervoeren? Laat Y&O u helpen bij het organiseren en uitvoeren van een gestroomlijnd logistiek traject! 

 

Het transporteren van batterijen is een ingewikkeld proces waarin regelgeving een cruciale rol speelt. Wilt u bijvoorbeeld internationaal luchttransport regelen voor het vervoer van lithium ion batterijen? Dan raakt u al snel verstrikt in een web van voorschriften en formaliteiten. Dergelijke strenge regels zijn nodig, omdat uw zending gevaarlijke stoffen, zoals een batterij, bevat. Daarom heeft u een logistieke expert nodig die uw vracht op vlotte en adequate wijze van punt A naar B brengt. Y&O houdt zich al meer dan 12 jaar bezig met het transport van batterijen en heeft ruime ervaring met het organiseren van een efficiënt logistiek proces. Het vervoer van lithium ion batterijen vereist gedegen kennis en deze bezitten wij in Nieuw-Vennep. Wilt u uw zending niet alleen vervoeren, maar ook opslaan? Dan regelen wij dat uiteraard ook voor u. Daarnaast kunnen we u helpen met het correct verpakken van lithium ion en metal batterijen. Onze medewerkers hebben verstand van zaken. Zo beschikken zij onder meer over het certificaat ‘Luchtvervoer Lithium Batterij’. Wij verzorgen graag een totaaloplossing voor u, zodat uw batterij tijdig en probleemloos de eindbestemming bereikt!

Efficiënt transport van batterijen

Van het ophalen van uw zending tot het snel afhandelen van douaneformaliteiten dankzij onze AEO-certificering: Y&O in Nieuw-Vennep, nabij Hoofddorp, geeft gehoor aan al uw logistieke wensen. Wij werken:

 

  • Snel: uw lithium ion en/of metal batterij bereikt tijdig zijn bestemming
  • Oplossingsgericht: problemen zetten we om in oplossingen
  • Betrokken: u bent voor ons geen nummer
  • Flexibel: we geven gehoor aan speciale wensen en eisen
  • Servicegericht: u kunt bij ons terecht met al uw vragen

 

Vragen of interesse? Neem dan contact met ons op

Wilt u ons inschakelen voor het vervoer van lithium batterijen, high tech producten of gevaarlijke stoffen? Of heeft u vragen? Wij helpen u graag wanneer u belt naar +31 (0) 252 624 257. Een e-mail sturen naar info@yando.nl is ook mogelijk. Dan ontvangt u zo snel mogelijk een reactie van ons.

Last-minutes transport?

Wij helpen u graag!