Chemische & Gevaarlijke stoffen

Vraag uw offerte aan

Wilt u chemische, radioactieve of andere gevaarlijke stoffen op veilige wijze vervoeren? Y&O is gespecialiseerd in het transport van gevaarlijke stoffen. Wij organiseren graag een efficiënt logistiek proces voor u! 

Het transport van gevaarlijke stoffen is een onderneming die nauwkeurigheid, ervaring en gedegen kennis vereist. Een zending met een chemische of radioactieve inhoud moet bijvoorbeeld voldoen aan strikte regels op het gebied van verpakking. Wilt u gevaarlijke stoffen tijdelijk opslaan, dan is het bovendien cruciaal dat dit op veilige en correcte wijze wordt gedaan. Y&O heeft meer dan 12 jaar ervaring met het regelen van de logistiek omtrent gevaarlijke stoffen. Transport, handling en verpakking, opslag en distributie: we regelen elke stap in het logistieke proces voor u. Bij ons kunt u terecht voor praktische totaaloplossingen voor het vervoeren van gevaarlijke stoffen. Onze medewerkers zijn gecertificeerd en kunnen uw zending daarom met expertise behandelen. Of u deze nu naar Amerika wilt vervoeren of binnen Europawenst te distribueren. Wij zorgen ervoor dat het transport van gevaarlijke stoffen vlekkeloos verloopt; van A tot Z!

VERVOEREN VAN GEVAARLIJKE STOFFEN IN DE PRAKTIJK

Het logistieke proces behelst vele facetten waaraan u in eerste instantie wellicht niet denkt. U krijgt bijvoorbeeld te maken met een aparte regelgeving en douaneformaliteiten. Y&O doet het denkwerk graag voor u! Neemt u ons in de arm, dan kunt u rekenen op:

  • Een logistieke partner die snel voor u schakelt
  • Een prijsbewuste totaaloplossing voor transport van gevaarlijke stoffen
  • Persoonlijk contact tijdens elke stap in het proces
  • Een flexibele samenwerking die is afgestemd op uw wensen
  • Een logistieke partij die proactief met u meedenkt

Last-minutes transport?

Wij helpen u graag!