Consument & Retail

Vraag uw offerte aan

Home » Consument & Retail

Wilt u leveren aan consument en retail, maar nog geen partner gevonden voor het transport? Y&O zorgt ervoor dat uw zending veilig en snel op haar eindbestemming arriveert!

CONSUMENTEN EN RETAIL TRANSPORT

U wilt uw goederen op een efficiënte en correcte manier van punt A naar B brengen. Punt B kunt u exact omschrijven: consument en retail. Zodoende zoekt u een logistieke partner die transport en logistiek goed voor u kan regelen. Wellicht wilt u uw zending eerst geheel of gedeeltelijk opslaan. In dat geval is het natuurlijk gemakkelijk om een partij in de arm te nemen die dit ook voor u kan organiseren. Y&O biedt u een handige totaaloplossing die geheel is afgestemd op uw wensen. Wij hebben een wereldwijd netwerk en kunnen voorzien in uw transportbehoeftes op het gebied van consument en retail. Zeevrachtluchtvracht en wegvervoer: alles is mogelijk bij Y&O. Op basis van uw wensen en voorkeuren berekenen wij de meest gunstige optie voor u.

UW CONSUMENTEN TRANSPORT SNEL GEREGELD

Wanneer u akkoord gaat met het door ons gepresenteerde voorstel, zetten we het logistieke proces direct in gang. Zodat uw zending zo spoedig mogelijk arriveert bij consument en retail! Gaat het om een spoedverzoek voor consumenten transport? Ook dan zijn wij u graag van dienst.

CONSUMENT EN RETAIL: EEN GEORGANISEERD LOGISTIEK PROCES

Gaat u in zee met Y&O? Dan kunt u erop rekenen dat uw logistieke proces op georganiseerde wijze verloopt. Y&O staat voor:

  • Snelheid: uw zending op tijd bij consument en retail
  • Maatwerk: een logistieke oplossing die bij u past
  • Flexibiliteit: uw wensen zijn ons uitgangspunt
  • Betrokkenheid: we zijn er voor u
  • Persoonlijk contact: we houden u op de hoogte

Last-minutes transport?

Wij helpen u graag!