Distributie transport

Home ยป Distributie transport

Y&O is uw partner voor de distributie en het transport van grondstoffen, halffabricaten of het eindproduct. Wilt u met uw bedrijf binnen de logistieke keten snel kunnen schakelen door de vracht op een effectieve wijze naar de volgende partner te vervoeren? Wij bieden u een oplossing op maat, of dit nu over het wegennet, het water of door de lucht gaat. Y&O heeft jarenlange ervaring in internationale en nationale distributie en transport. Wilt u zonder al te veel administratie uw vracht snel naar het buitenland vervoeren? Wij beschikken over de status Erkend Luchtvrachtagent. Uw producten krijgen hierdoor sneller toegang tot vliegvelden wat een stuk efficiënter werkt.

Persoonlijk contact voor én tijdens de distributie en het transport

Uw persoonlijke wensen staan bij Y&O centraal. Heeft u een voorkeur voor het transport van uw producten of ziet u kansen in een markt waar u nog niet actief bent? Wij geven u advies over de beste oplossingen en zorgen voor een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding die u tevreden stemt. De persoonlijke samenwerking stopt niet bij de distributie en het transport, maar loopt door tot na de levering. Bent u tevreden? Dan zijn wij dat ook.

Al meer dan 12 jaar uw betrouwbare partner voor distributie en transport  

Y&O, gevestigd in Nieuw-Vennep, vlakbij Hoofddorp, is al sinds 2004 een deskundige partner in totaaloplossingen voor het distribueren en transporteren van diverse (eind)producten. Wij zijn eveneens Authorized Economic Operator. Dit levert uw bedrijf veel voordelen op met betrekking tot internationale handel met het oog op douaneverkeer. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Y&O biedt met betrekking tot het vervoer van uw producten? Vraag online een vrijblijvende offerte aan of bel even naar +31 (0)252 624 257

LAST-MINUTE OPLOSSINGEN
REGULIER TRANSPORT
SPECIAAL TRANSPORT

Regel mijn transport

+31 (0) 252 624 257

Bel ons voor meer informatie
Stuur ons een e-mail

Vraag een offerte aan
U kunt ook via een chatsessie direct met een medewerker spreken.

Last-minutes transport?

Wij helpen u graag!