DistributieHandling & Verpakking

Vraag uw offerte aan

Home » Handling & Verpakking

Goederen verpakken en zendingen afhandelen: daar heeft u een expert voor nodig. Y&O zorgt ervoor dat uw producten dusdanig worden verpakt dat ze veilig en wel op hun eindbestemming arriveren!

Zorgvuldig en met veel moeite heeft u uw producten verpakt. Nu verwacht u dat ze zonder problemen worden afgeleverd op het eindadres. Helaas gebeurt dit lang niet altijd. Verpakkingen moeten namelijk aan allerlei criteria voldoen. Y&O helpt u hier graag bij. Wij zijn bekend met de verschillende criteria en keurmerken. Uw goederen verpakken we dan ook graag!

Wat kan Y&O voor u doen op het gebied van handling en verpakking?

  • Sealen
  •  Bekisten
  •  Omkratten
  •  Gevaarlijke goederen verpakken

HANDLING EN VERPAKKING: KANT-EN-KLARE OPLOSSINGEN

“Een verpakking moet aan allerlei eisen voldoen om probleemloos te kunnen worden getransporteerd. Goederen verpakken is een taak waarbij veiligheid en regelgeving een grote rol spelen. Wij hebben de vereiste kennis in huis en passen deze dagelijks toe in de praktijk.”

HANDLING EN VERPAKKING VAN GEVAARLIJKE STOFFEN

Wilt u gevaarlijke goederen verpakken, vervoeren of opslaan, dan krijgt u met een aparte regelgeving te maken. Y&O heeft ruimschootse ervaring met het ompakken, verpakken en overgieten van gevaarlijke goederen en vloeistoffen. Wij verzorgen de gehele procedure voor u. Met onze gecertificeerde medewerkers, die middels herhalingscursussen up-to-date blijven, bieden we handige totaaloplossingen.
Onze medewerkers beschikken onder meer over de Certificaten Luchtvervoer Gevaarlijke Stoffen (conform hoofdstuk 1.4 van de ICAO Technical Instructions for the Safe Transport of Dangerous Goods by Air – Category 1, 3 en 6), alsmede over de Certificaten Luchtvervoer Radioactieve Stoffen (conform hoofdstuk 1.4 van de ICAO Technical Instructions for the Safe Transport of Dangerous Goods by Air – Class 7). U kunt de handling en verpakking van uw goederen daarom met een gerust hart aan ons overlaten!

Last-minutes transport?

Wij helpen u graag!