Industrie & Fabricage

Vraag uw offerte aan

Home » Industrie & Fabricage

Het transport van industrie- en fabricageproducten efficiënt regelen? Schakel Y&O in! Met meer dan 12 jaar ervaring en gedegen kennis van het logistieke vak zijn we u graag van dienst. 

Het verzenden van industrie- en fabricageproducten heeft behoorlijk wat voeten in de aarde. De afmetingen lopen sterk uiteen en iedere zending vereist een unieke aanpak. Zo moeten er soms kleine componenten worden verscheept middels regulier transport, terwijl u andere keren industrieproducten met buitengewone maten naar een ander continent wilt transporteren. In het laatste geval moet u speciaal transport regelen en krijgt u veelal met ingewikkelde douaneprocedures te maken. Dan is het natuurlijk uitermate handig en tijdbesparend om een logistieke partner in de arm te nemen die verstand van zaken heeft. Y&O biedt u een totaaloplossing en leidt het logistieke proces in goede banen. Wij verzorgen het transport van uw industrie- en fabricageproducten volledig. Indien gewenst geven we tevens gehoor aan wensen op het gebied van opslag en distributie.

TRANSPORT VAN INDUSTRIE- EN FABRICAGEPRODUCTEN: SNEL EN ADEQUAAT

Zeevrachtluchtvracht en wegvervoer: alles is mogelijk bij Y&O. Wij berekenen snel de voordeligste optie voor u. Soms betekent dit dat we diverse transportvormen met elkaar combineren. Gaat u akkoord met het door ons gepresenteerde voorstel, dan gaan we direct voor u aan de slag! Een samenwerking met ons staat voor:

  • Efficiëntie: een vlot en vlekkeloos logistiek proces
  • Snelheid: we schakelen direct op basis van uw wensen
  • Maatwerk: uw zending vereist een unieke oplossing
  • Persoonlijk contact: we houden u steeds op de hoogte
  • Proactief optreden: we monitoren uw zending zorgvuldig

Last-minutes transport?

Wij helpen u graag!