Inklaring douane

Home ยป Inklaring douane

Wanneer u goederen uit het buitenland importeert heeft u een inklaring nodig voor de douane. Deze kunt u natuurlijk zelf regelen, maar voor ieder product zijn de regels vaak net even anders. Waarom zou u dit dan niet overlaten aan een ervaren partner die precies weet hoe dit proces in zijn werk gaat? Een partner die snel en efficiënt een inklaring voor de douane opstelt? Y&O is zo'n partner. Wij transporteren uw goederen niet alleen, maar regelen ook de papieren die u hiervoor nodig heeft.

Complete ontzorging bij transport inclusief de inklaring voor de douane

Het kan voorkomen dat een inklaring voor de douane alleen niet genoeg is. Soms zijn er additionele douaneformaliteiten nodig, zoals extra papieren die aangeleverd moeten worden. Ook is het mogelijk dat uw goederen of de documenten ervan gecontroleerd moeten worden door de douane. Dit kan veel tijd kosten, waardoor uw transport onnodig lang onderbroken wordt. Wanneer u met Y&O in zee gaat, heeft u dit probleem echter niet. Wij hebben een AEO certificering, waardoor we minder vaak door de douane gecontroleerd worden na het inzenden van een inklaring. Moet er toch een controle plaatsvinden, dan krijgen we voorrang. Zo staan uw goederen minder lang stil en bereiken ze snel de plaats van bestemming.

Neem contact op en vraag een offerte aan

Wilt u goederen door ons laten transporteren en ons de inklaring voor de douane laten opstellen? Vraag dan direct een offerte aan of informeer naar de mogelijkheden. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 252 624 257 of een e-mail te sturen naar info@yando.nl. Wij nemen u graag al uw zorgen omtrent uw transport uit handen, of dit nu een lading commerciële goederen of het transport van chemische stoffen betreft.

LAST-MINUTE OPLOSSINGEN
REGULIER TRANSPORT
SPECIAAL TRANSPORT

Regel mijn transport

+31 (0) 252 624 257

Bel ons voor meer informatie
Stuur ons een e-mail

Vraag een offerte aan
U kunt ook via een chatsessie direct met een medewerker spreken.

Last-minutes transport?

Wij helpen u graag!