Een inklaring voor de douane regelen

Home » Inklaring douane

Voor het regelen van transport en uw inklaring voor de douane neemt u contact op met Y&O in Nieuw-Vennep, nabij Hoofddorp. Wanneer u goederen uit het buitenland importeert, heeft u een inklaring nodig voor de douane. Deze kunt u natuurlijk zelf regelen, maar voor ieder product zijn de regels vaak net even anders. Waarom zou u dit dan niet overlaten aan een ervaren partner die precies weet hoe dit proces in zijn werk gaat? Y&O in Nieuw-Vennep is uw partner die snel en efficiënt een inklaring voor de douane opstelt. Wij transporteren uw goederen en regelen de papieren die u hiervoor nodig heeft.

Compleet transport inclusief de inklaring voor de douane vanuit Nieuw-Vennep

Het kan voorkomen dat een inklaring voor de douane alleen niet genoeg is en onze experts uit Nieuw-Vennep helpen u hier graag bij. Soms zijn er namelijk additionele douaneformaliteiten nodig, zoals extra papieren die aangeleverd moeten worden. Ook is het mogelijk dat uw goederen of de documenten ervan gecontroleerd moeten worden door de douane. Dit kan veel tijd kosten, waardoor uw transport onnodig lang onderbroken wordt. Wanneer u met ons in zee gaat, heeft u dit probleem echter niet. Bij Y&O in Nieuw-Vennep beschikken we over een AEO-certificering, waardoor we minder vaak door de douane gecontroleerd worden na het inzenden van een inklaring. Moet er toch een controle plaatsvinden? Dan krijgen we voorrang. Zo staan uw goederen minder lang stil en bereiken ze snel de plaats van bestemming.

Neem contact met ons op en vraag een offerte aan

Wilt u goederen door ons bedrijf in Nieuw-Vennep laten transporteren en ons de inklaring voor de douane laten opstellen? Vraag dan direct een offerte aan of informeer naar de mogelijkheden voor onze uitstekende dienstverlenging. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 252 624 257 of een e-mail te sturen naar info@yando.nl. Wij nemen u graag al uw zorgen omtrent uw transport uit handen. Denkt u hierbij aan een lading commerciële goederen of het transport van chemische stoffen.

LAST-MINUTE OPLOSSINGEN
REGULIER TRANSPORT
SPECIAAL TRANSPORT

Regel mijn transport

+31 (0) 252 624 257

Bel ons voor meer informatie
Stuur ons een e-mail

Vraag een offerte aan
U kunt ook via een chatsessie direct met een medewerker spreken.

Last-minutes transport?

Wij helpen u graag!