Internationaal transport

Home » Internationaal transport Nieuw-Vennep

Voor internationaal transport schakelt u Y&O uit Nieuw-Vennep in. Wij ondersteunen u bij het snel en betrouwbaar vervoeren van uw goederen. Als Authorized Economic Operator ervaart uw bedrijf de voordelen van soepel transport langs douaneposten binnen én buiten Europa. Ook beschikken we over de status Erkend Luchtvrachtagent. Dit betekent dat Y&O in Nieuw-Vennep u als internationaal transportbedrijf helpt om producten sneller toegang te geven tot vrachtverkeer op luchthavens en dat zorgt voor een efficiënter verloop van uw internationaal transport.

Wees uw concurrenten een stap voor door te kiezen voor internationaal transport

De concurrentie internationaal steeds een stap voor zijn, dat kan alleen wanneer u beschikt over een logistieke keten die producten snel en zonder al te veel administratie over landsgrenzen vervoert. Wij staan bekend om onze hoogwaardige en snelle oplossingen door de lucht. Daarnaast kunnen we u als Economic Operator ook bijstaan in speciaal transport, effectief vrachtvervoer over de weg en via de internationale wateren. Wij zorgen ervoor dat u nooit te lang stilstaat bij douaneposten, waardoor uw producten sneller op hun eindbestemming zijn.

Ontvang persoonlijk advies voor iedere situatie

In Nieuw-Vennep zien we uw product als ons product en dat ziet u terug in ons internationaal georiënteerde transport. Ziet u kansen op internationaal niveau en wilt u transport dat aansluit bij die potentie? Als internationaal transportbedrijf adviseren wij u graag en helpen we u verder om uw producten op de wereldmarkt af te zetten. Wilt u efficiënte transport buiten de landsgrenzen én een persoonlijke partner die u hierbij helpt? Bekijk dan alle mogelijkheden van internationaal transport van Y&O in Nieuw-Vennep, nabij Hoofddorp. Heeft u vragen over onze transportdiensten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)252 624 257 of stuur een e-mail naar info@yando.nl.

Een snel en ongehinderd transport dankzij onze AEO-certificering in Nieuw-Vennep

Een ander voordeel van onze AEO certificering is dat wij minder gegevens in een inklaring hoeven te verstrekken. Hierdoor kunnen we uw goederen nog sneller verwerken. Naast het transport regelt Y&O namelijk ook graag de douaneformaliteiten voor u. Ook voor het verpakken en de handling van uw producten maakt u gebruik van onze expertise. Wij ontzorgen u volledig bij het transport en u bent er zeker van dat uw goederen met de grootste zorg worden behandeld. Wij gaan namelijk met de lading om alsof deze van onszelf is.

Besteed uw transport uit aan een ervaren partner

Wilt u het transport van bijvoorbeeld uw batterijen of andere goederen uitbesteden aan een ervaren bedrijf in Nieuw-Vennep met een AEO-certificering? Vraag dan direct een offerte aan of neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Bel hiervoor naar +31 (0) 252 624 257 of stuur een e-mail naar info@yando.nl. Ook bij een strakke deadline weten wij uw goederen op tijd op de plaats van bestemming af te leveren.

LAST-MINUTE OPLOSSINGEN
REGULIER TRANSPORT
SPECIAAL TRANSPORT

Regel mijn transport

+31 (0) 252 624 257

Bel ons voor meer informatie
Stuur ons een e-mail

Vraag een offerte aan
U kunt ook via een chatsessie direct met een medewerker spreken.

Last-minutes transport?

Wij helpen u graag!