KOSTBAARHEDEN & KUNSTTRANSPORT

Vraag uw offerte aan

Home » Kostbaarheden en kunsttransport

Kunsttransport of het vervoer van andere kostbaarheden adequaat regelen? Y&O heeft meer dan 12 jaar ervaring en uitgebreide kennis van het logistieke vak. Wij zijn u graag van dienst! 

‘Kostbaarheden’ is een overkoepelende term voor alle producten van grote waarde. Of u nu kunsttransport wilt organiseren of andere kostbare goederen zoals laptops, mobiele telefoons, tablets, drones of spelcomputers wenst te vervoeren, het is cruciaal dat uw zending op correcte wijze van punt A naar B wordt gebracht. Daarom moeten veiligheid en regelgeving in acht worden genomen tijdens het logistieke proces. Wilt u uw zending geheel of gedeeltelijk opslaan, dan vindt u security natuurlijk een belangrijk punt. Y&O biedt u een handige totaaloplossing die het volledige logistieke traject dekt. We regelen bijvoorbeeld niet alleen kunsttransport, maar zorgen ook dat de opslag van uw kostbaarheden op de juiste wijze geschiedt. In ons 24/7 beveiligde warehouse wordt uw zending goed in de gaten gehouden. Daarnaast kunnen we u helpen op het gebied van handling en verpakking. En wilt u uw kostbaarheden distribueren – buiten óf binnen Europa? Dan regelen we dat uiteraard graag voor u. Betrokkenheid is ons credo en maatwerk is ons sleutelwoord!

VEILIG KUNSTTRANSPORT EN VERVOER VAN ANDERE KOSTBAARHEDEN

Uw kostbaarheden zijn – zoals de term reeds impliceert – van grote waarde. Y&O beseft dit en stemt zijn werkwijze hierop af. Legt u uw kunsttransport of het logistieke proces omtrent uw kostbaarheden in onze deskundige handen, dan kunt u rekenen op:

  • Volledige ontzorging op het gebied van logistiek
  • Een efficiënte afhandeling van uw aanvraag
  • Een prijsbewuste maatwerkoplossing
  • Een logistieke partner én vraagbaak
  • Een flexibele samenwerking die is afgestemd op uw wensen

Last-minutes transport?

Wij helpen u graag!