Logistieke diensten

Home ยป Logistieke diensten

Maak gebruik van de logistieke diensten van Y&O en profiteer van onze slimme oplossingen. Wij verzorgen deze logistiek al jaren in diverse sectoren. Een persoonlijke benadering staat centraal, zodat oplossingen op maat worden geboden. In een wereld die kleiner wordt is het belangrijk om de organisatie, planning en uitvoering van goederenstromen goed op orde te hebben, zodat u nationaal én internationaal efficiënt kunt handelen. Wij hebben de kennis en toepassingen om uw logistiek te verzorgen.

Logistieke diensten die het verschil maken

Wilt u weten waar de kansen liggen binnen de logistieke keten van het bedrijf? Y&O verzorgt technische oplossingen die zorgen voor een soepeler verloop binnen alle onderdelen van uw bedrijf. Wilt u uw goederen bijvoorbeeld opslaan met bijzondere eisen of wilt u effectief producten verplaatsen van A naar B? Wij bieden een oplossing die voldoet aan uw wensen. Naast dedicated en/of multiclient warehousing staan we u ook bij in een snelle verplaatsing van goederen. We beschikken over de juiste normen waardoor uw producten sneller langs douanes komen en voorrang hebben binnen de sector luchtvrachttransport.

In samenspraak tot de beste oplossing komen

Voor al uw logistieke diensten kunt u bij Y&O, gevestigd in Nieuw-Vennep, vlakbij Hoofddorp, terecht. Uw goederen van punt A naar punt B en precies op het juiste moment? Wij brengen uw persoonlijke wensen in de praktijk. Daarbij kijken wij altijd naar de juiste prijs-kwaliteitsverhouding. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Wilt u een persoonlijke partner die logistieke diensten voor u op adequate wijze ten uitvoering brengt? Vraag online vrijblijvend een offerte aan of bel naar +31 (0)252 624 257

LAST-MINUTE OPLOSSINGEN
REGULIER TRANSPORT
SPECIAAL TRANSPORT

Regel mijn transport

+31 (0) 252 624 257

Bel ons voor meer informatie
Stuur ons een e-mail

Vraag een offerte aan
U kunt ook via een chatsessie direct met een medewerker spreken.

Last-minutes transport?

Wij helpen u graag!