Luchtvrachttransport

Home ยป Luchtvrachttransport

Wilt u als eerste toegang krijgen tot luchtvrachttransport op de luchthavens richting het buitenland? Bij Y&O beschikken we over de status Erkend Luchtvrachtagent. Dit houdt in dat uw producten als eerste toegang hebben tot het vrachtvervoer door de lucht en dat zorgt voor een efficiëntere logistieke keten. We zorgen ervoor dat uw producten op een betrouwbare manier op hun eindbestemming aankomen. Ziet u kansen in de Luchtvrachttransport richting nieuwe landen? Binnen onze persoonlijke benadering zorgen we voor een snelle en efficiënte oplossing binnen luchtvaarttransport.

Luchtvrachttransport dat zorgt voor een duurzaam logistiek proces

Door een sneller verloop van transport door de lucht kunt u effectief besparen op diverse posten in de logistieke keten. Een kortere levertijd kan bijvoorbeeld zorgen voor een verkleining van de voorraad en kosten die hierbij komen kijken, maar zorgen eveneens voor vroegere betalingen en derhalve een lager koersrisico. Zowel voor kleine, eenvoudige transport als voor complexe oplossingen bent u bij Y&O op de juiste plek. Door de status van Authorized Economic Operator staan uw goederen ook nooit te lang stil bij de douane, maar krijgen uw producten juist voorrang.

Een doeltreffende aanpak

Steeds vaker kiezen bedrijven voor luchtvrachttransport als oplossing voor export. U kiest eveneens voor snelheid, efficiëntie en betrouwbaarheid. Sinds 2004 zijn wij vanuit onze locatie in Nieuw-Vennep, vlakbij Hoofddorp, actief als betrouwbare partner in vervoer via land, zee en lucht. Tevens beschikken wij over de juiste certificaten die ervoor zorgen dat uw producten altijd in de juiste handen zijn. Onze ervaren en gekwalificeerde medewerkers weten wat komt kijken bij transport via de luchtvaart en kennen de vereiste aanpak. Ook kunt u bij ons een speciale transportverzekering afsluiten. Wilt u efficiënt, betrouwbaar en snel vervoeren naar het buitenland? Vraag vandaag nog een offerte aan. Vragen? Wij zijn te bereiken via +31 (0)252 624 257

LAST-MINUTE OPLOSSINGEN
REGULIER TRANSPORT
SPECIAAL TRANSPORT

Regel mijn transport

+31 (0) 252 624 257

Bel ons voor meer informatie
Stuur ons een e-mail

Vraag een offerte aan
U kunt ook via een chatsessie direct met een medewerker spreken.

Last-minutes transport?

Wij helpen u graag!