Home » Marine

Het logistieke proces voor uw marine zending vlekkeloos laten verlopen: dat doet Y&O graag. Wij begrijpen dat de marine transportation zonder onnodige vertragingen moet regelen. Snelheid is dan ook ons sleutelwoord! 

Voor de marine transportation regelen is een vak apart. Het vervoer van goederen uit deze tak is vaak gebonden aan een strikte regelgeving en bijzondere eisen. Zo krijgt u te maken met complexe douanedocumentatie en speciale verpakkingen. Daarom is het essentieel om een ervaren logistieke partner te selecteren die ervoor zorgt dat uw zending probleemloos van punt A naar B wordt gebracht. Y&O biedt u graag de helpende hand. Wij verzorgen praktische totaaloplossingen die alle stappen in het logistieke proces dekken. Zo kunnen we voor de marine transportation, distributie én opslag verzorgen. Zowel internationaal als binnen Europa. We berekenen snel de voordeligste optie voor u. Afhankelijk van uw wensen regelen we zee-lucht- of wegtransport voor uw zending. Zodat deze tijdig op haar eindbestemming arriveert!

MARINE: TRANSPORT GOED REGELEN VIA Y&O

Met meer dan 12 jaar ervaring, een wereldwijd netwerk en een flinke dosis toewijding is Y&O u graag van dienst. Efficiëntie en service staan bij ons voorop. Volledige ontzorging: dat mag u van ons verwachten! Wij verzorgen dan ook door-to-dooroplossingen. Dat doen we:

  • Snel: u belt, wij gaan aan de slag
  • Flexibel: uw wens is ons bevel
  • Betrokken: we vinden uw zending even belangrijk als u
  • Proactief: we houden u goed op de hoogte
  • Nauwkeurig: we monitoren uw vracht tijdens het gehele proces

Last-minutes transport?

Wij helpen u graag!