Mode & Kleding

Vraag uw offerte aan

Home » Mode & Kleding

Het transport van mode en kledingartikelen regelen? Y&O regelt een totaaloplossing voor u. Op efficiënte, betrokken en prijsbewuste wijze! 

Het transport van mode artikelen vereist een bijzondere aanpak. Kledingstukken dienen op een bepaalde manier te worden verpakt en moeten in perfecte staat arriveren op de plek van bestemming. Mode-items zijn over het algemeen kwetsbare producten waarvoor u de juiste vervoerswijze moet vinden. Daarom is het belangrijk dat u met een logistieke partner in zee gaat die verstand heeft van mode- en kledingtransport. Met meer dan 12 jaar ervaring en een oplossingsgerichte aanpak kan Y&O een maatwerkoplossing bieden voor uw transportwensen. Of u nu kleding wilt verschepen naar Australië of mode artikelen wilt transporteren in diverse Europese landen. En ook als u de opslag en verpakking van uw goederen op een gedegen manier wilt regelen, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over goed beveiligde warehousefaciliteiten en zijn bekend met de regelgeving omtrent verpakkingen. Uw mode- en kledingtransport is bij Y&O in deskundige handen!

MODE- EN KLEDINGTRANSPORT: WAT KUNT U VAN Y&O VERWACHTEN?

Van luchttransport tot wegvervoer en van dedicated warehousing tot douaneformaliteiten: Y&O ontzorgt u volledig op logistiek gebied. Wij luisteren naar uw wensen en gaan direct voor u aan de slag. Een samenwerking met ons is:

  • Efficiënt: de lijnen zijn kort en we schakelen snel
  • Prijsbewust: u betaalt de beste prijs voor hoge kwaliteit
  • Persoonlijk: we beschouwen uw zending als de onze
  • Flexibel: we passen ons aan uw wensen aan
  • Zorgeloos: uw mode- en kledingtransport van A tot Z geregeld

Last-minutes transport?

Wij helpen u graag!