OPSLAG EN LOGISTIEK

Vraag uw offerte aan

Home » Opslag en logistiek

De opslag en logistiek van uw zendingen verzorgen: dat doet Y&O snel, vakkundig en adequaat. Moeten de goederen naar de andere kant van de wereld? Ook dat is geen probleem! Uw goederen zijn waardevol. Daarom wilt u dat de opslag en het transport ervan goed worden geregeld. Ons 24/7 beveiligde TAPA warehouse biedt ruimte voor kortdurende én langdurige opslag. Daarnaast is een ongelimiteerde opslag mogelijk bij ons, waardoor u zoveel producten kunt opslaan als u wilt.

DE MOGELIJKHEDEN BIJ OPSLAG EN LOGISTIEK

Omdat wij ook het logistieke proces voor u regelen, zijn de mogelijkheden eindeloos. Wilt u bijvoorbeeld de ene helft van uw lading direct laten bezorgen en de andere helft een maand opslaan? Dat regelen we graag voor u. Wanneer uw lading arriveert, lossen, identificeren en labelen wij deze voor u.

DE MEEST UITEENLOPENDE WENSEN
“Iedere klant wil iets anders. Soms moeten we gevaarlijke stoffen voor een korte periode veilig opslaan. Andere keren bergen we enorme vaten, die tot de nok toe gevuld zijn, voor maanden op. Flexibiliteit is dus het sleutelwoord bij ons.”

WAAROM KIEST U VOOR ONS ALS SPECIALIST

Laat u uw opslag en logistiek regelen door Y&O? Wij werken:

  • Doeltreffend: altijd de beste oplossing
  • Flexibel: elke zending is uniek
  • Prijsbewust: de beste prijs voor kwaliteit
  • Persoonlijk: korte lijnen, direct contact
  • Volledig: een totaaloplossing voor opslag en logistiek

FLEXIBILITEIT IS HET SLEUTELWOORD

Iedere klant wil iets anders. Soms moeten we gevaarlijke stoffen voor een korte periode veilig opslaan. Andere keren bergen we enorme vaten, die tot de nok toe gevuld zijn, voor maanden op. Flexibiliteit is dus het sleutelwoord bij ons.

Last-minutes transport?

Wij helpen u graag!