Pallet transport tarieven

Home ยป Pallet transport tarieven

Het versturen van producten door middel van pallet transport is een efficiënte toepassing voor uw bedrijf, maar wat zijn de precieze tarieven? Bij Y&O, gevestigd in Nieuw-Vennep, nabij Hoofddorp, voorzien wij u van een voordelig tarief en betrouwbaar vervoer. Op een pallet is ruimte voor kleine én grotere pakketten welke u uiteraard snel en betrouwbaar naar uw eindbestemming wilt versturen. Het kan daarbij gaan om blokpallets, europallets, standaard pallets of volledige pakketten. Voor iedere situatie kunt u bij ons terecht voor betrouwbaar vervoer en een efficiënter verloop binnen uw logistieke keten, terwijl u bij pallet transport ook kunt profiteren van voordelige tarieven. Omdat wij Authorized Economic Operator zijn helpen we u om buiten de landsgrenzen sneller te vervoeren; u hoeft nooit te lang stil te staan bij de douane.

Pallet transport in binnen- en buitenland: profiteer altijd van scherpe tarieven  

Als u diverse producten in één keer wilt opsturen naar een klant, dan kiest u voor de efficiënte oplossingen van een pallet. Betrouwbaarheid speelt bij dit type vervoer een belangrijke rol, daarom zorgen wij ervoor dat uw producten worden geseald of simpelweg stevig worden verpakt. Om ook buiten Nederland actief te zijn kunt u bij ons eveneens terecht voor snelle en effectieve pallet transport, óók via luchthavens en dat voor voordelige pallet transport tarieven.

De voordelen voor uw bedrijf

Moet u meerdere (zware) producten tegelijk vervoeren, dan wilt u natuurlijk meer weten over de pallet transport tarieven. Binnen Nederland verstuurt u bijvoorbeeld een los pakket van boven de 31,5 kilo voor bijna 6 euro, terwijl u een pallet kunt versturen vanaf 48 euro. Moet u binnen Nederland meerdere pakketten tegelijk versturen, dan levert een pallet flinke voordelen op. Ditzelfde geldt in principe voor het buitenland, waarbij u ook de voordelen ervaart van snelle douane regulering. Wilt u meer weten over transport met pallets? Laat u dan informeren en persoonlijk ondersteunen door te bellen naar +31 (0)252 624 257

LAST-MINUTE OPLOSSINGEN
REGULIER TRANSPORT
SPECIAAL TRANSPORT

Regel mijn transport

+31 (0) 252 624 257

Bel ons voor meer informatie
Stuur ons een e-mail

Vraag een offerte aan
U kunt ook via een chatsessie direct met een medewerker spreken.

Last-minutes transport?

Wij helpen u graag!