Ruimtevaart & Defensie

Vraag uw offerte aan

Home » Ruimtevaart & Defensie

Ruimtevaart en defensie transport goed regelen? Y&O treedt graag op als uw logistieke partner. Wij ontzorgen u volledig en brengen uw zending van punt A naar B. 

Het transport van goederen binnen de ruimtevaart- en defensie-industrie vereist een speciale aanpak. Er gelden strikte veiligheidsregels en u moet ingewikkelde douaneformaliteiten correct afhandelen. Wanneer u grote componenten wilt vervoeren, krijgt u soms tevens te maken met buitengewone maten en speciaal transport. Kortgezegd: er zitten veel haken en ogen aan het organiseren van een efficiënt logistiek proces voor uw ruimtevaart- en defensieproducten. Het is dan ook zeer nuttig en tijdbesparend om een ervaren en kundige logistieke partner in de arm te nemen. Met meer dan 12 jaar ervaring, uitgebreide kennis van de industrie en een dekkend wereldwijd netwerk is Y&O u graag van dienst. Op basis van uw wensen bieden wij u een allesomvattende oplossing waarmee u geheel wordt ontzorgd.
Zo kunnen wij niet alleen het transport, maar ook de handling en verpakkingopslag en distributie van uw ruimtevaart- en defensiegoederen regelen. Afhankelijk van uw eisen kiezen we voor zee-lucht- of wegtransport óf een combinatie van deze drie vervoersvormen. Bij Y&O staat efficiëntie voorop!

RUIMTEVAART- EN DEFENSIE: WAT KAN Y&O VOOR U BETEKENEN?

Een samenwerking met Y&O is doelgericht en persoonlijk.
Wij werken:

  • Snel: uw zending arriveert tijdig op haar eindbestemming
  • Flexibel: speciale wensen zijn geen probleem
  • Betrokken: we zijn er wanneer u ons nodig heeft
  • Proactief: we monitoren het transport van uw ruimtevaart- en defensiegoederen
  • Servicegericht: we zijn uw logistieke vraagbaak

Last-minutes transport?

Wij helpen u graag!