Speciaal transport

Home ยป Speciaal transport

Voor het verzenden van bijzondere apparaten, producten of objecten maakt u gebruik van speciaal transport van Y&O in Nieuw-Vennep, dichtbij Hoofddorp. Wij zijn jarenlang bekend met deze vorm van transport en u helpen met maatwerk oplossingen. Wij kijken over landsgrenzen heen. Moet u speciale objecten vervoeren naar het buitenland? Ook dan voorzien wij u van een oplossing op maat. Uw product wordt op de correcte manier verankerd in de dieplader en voordelig naar uw gewenste locatie getransporteerd. Daarnaast beschikt ons personeel over de gewenste certificering, waardoor uw speciale objecten veilig op de plaats van bestemming komen.

Snel en effectief grote objecten vervoeren met speciaal transport

Speciaal transport is in iedere situatie anders. Naast de functionele omvang van het object gaat het ook over afstand en de deadline bij dit type transport. Wij zorgen in onderling overleg voor de optimale voorbereiding, efficiënte transport en een resultaat waar u tevreden mee bent. Wilt u deze speciale objecten vervoeren over de weg of via het water? Geen enkel probleem. Uw persoonlijke situatie krijgt een passende oplossing. Wij zorgen eveneens voor een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding die past binnen uw wensen.

De voordelen bij Y&O

Voor speciaal transport zijn wij actief in binnen- en buitenland. Heeft u voor bijzondere objecten transport nodig vanuit het buitenland, dan sturen wij u als Authorized Economic Operator snel op weg. Binnen iedere tijdslimiet helpen we u met slimme oplossingen en efficiënte logistieke mogelijkheden. Wilt u daarnaast objecten langere tijd op een betrouwbare plek opslaan? Maak dan gebruik van dedicated warehousing. Neem voor transport in de volledige breedte contact op door te bellen naar +31 (0)252 624 257

LAST-MINUTE OPLOSSINGEN
REGULIER TRANSPORT
SPECIAAL TRANSPORT

Regel mijn transport

+31 (0) 252 624 257

Bel ons voor meer informatie
Stuur ons een e-mail

Vraag een offerte aan
U kunt ook via een chatsessie direct met een medewerker spreken.

Last-minutes transport?

Wij helpen u graag!