Transport van en naar Engeland

Home ยป Transport Engeland

Y&O in Nieuw-Vennep, nabij Hoofddorp, is al sinds 2004 een actieve speler op het gebied van transport van en naar Engeland. Is uw onderneming actief in Engeland of doet u veel zaken met ondernemers uit dit land, dan wilt u producten efficiënt importeren en exporteren voor de beste prijzen. Ook de snelheid van handelen is binnen het logistieke proces van belang; Y&O beschikt over de beste certificering om u daarbij te helpen. Met de recente ontwikkelingen van de Brexit zal transport richting Engeland allicht gaan veranderen, maar wij kunnen u helpen op stabiel en efficiënt te blijven werken. Hoe we dat doen?

Logistieke processen binnen het transport naar Engeland

Het vervoeren van producten naar Engeland kan op diverse manieren; over de weg, via de zee of door de lucht. Wat voor producten u ook wilt transporteren, u ontvangt altijd maatwerk. Bij transport staan drie elementen centraal; prijs, kwaliteit en snelheid. Door middel van een persoonlijke aanpak adviseren we u welke elementen het transport beïnvloeden.

De voordelen van Y&O

U wilt natuurlijk uw concurrentie voorblijven en dat kan onder alle mogelijke scenario's in het transport van en naar Engeland. Wij zijn namelijk een Erkend Luchtvrachtagent, waardoor transport via luchthavens sneller verloopt; u heeft namelijk voorrang binnen het vervoer. Eveneens hebben wij de status van Authorized Economic Operator, hetgeen u voorziet van een snellere doorloop bij de douane. Wilt u snelle én betrouwbare transport mogelijk maken? Vraagt u dan een offerte aan door te bellen naar +31 (0)252 624 257

LAST-MINUTE OPLOSSINGEN
REGULIER TRANSPORT
SPECIAAL TRANSPORT

Regel mijn transport

+31 (0) 252 624 257

Bel ons voor meer informatie
Stuur ons een e-mail

Vraag een offerte aan
U kunt ook via een chatsessie direct met een medewerker spreken.

Last-minutes transport?

Wij helpen u graag!