Een gespecialiseerd transportbedrijf

Home ยป Transportbedrijven Nederland

Bent op zoek naar een bedrijf dat meer biedt dan de meeste transportbedrijven in Nederland? Dan bent u bij Y&O in Nieuw-Vennep, vlakbij Hoofddorp, aan het juiste adres. Wij helpen bij het vervoer, de opslag, afwikkeling en dienstverlening voor, tijdens en na het transporteren van uw product. Dit doen wij zowel in binnen- als buitenland en alleen voor de scherpste tarieven. Afhankelijk van uw situatie adviseren we u op persoonlijk niveau welke transportmethode u het beste kiest én helpen we u met de implementatie hiervan. Heeft u buiten transport ook behoefte aan tijdelijke of langdurige opslag van goederen? Ook dan staan wij voor u klaar met warehousing op maat. Dat ziet u niet bij alle transportbedrijven in Nederland.

Uw partner uit de vele transportbedrijven in Nederland

Wij staan u met raad en daad bij tijdens het volledige logistieke proces. Heeft u binnen de logistieke keten nog kansen, dan zorgen wij voor een totaaloplossing. Omdat Y&O een Erkend Luchtvrachtagent is kunt u bij ons eveneens terecht voor transport door de lucht; uw producten zullen dan voorrang krijgen bij elke (inter)nationale luchthaven. Daarnaast beschikken we over gecertificeerd personeel en kunt u overal ter wereld vertrouwen op onze status als Authorized Economic Operator; u staat daardoor nooit te lang stil bij de douane.

Een persoonlijke samenwerking

Uw wensen staan centraal. Sinds 2004 zijn wij een logistieke partner voor bedrijven in diverse sectoren. Onafhankelijk van uw product, budget of klantenbestand bieden wij u maatwerkoplossingen. Daarbij horen onder meer het organiseren, plannen en distribueren van uw producten en goederen. Wij bieden u binnen de sector transportbedrijven in Nederland écht iets extra's. Vraag daarom een offerte aan en informeer naar de mogelijkheden door te bellen naar +31 (0)252 624 257

LAST-MINUTE OPLOSSINGEN
REGULIER TRANSPORT
SPECIAAL TRANSPORT

Regel mijn transport

+31 (0) 252 624 257

Bel ons voor meer informatie
Stuur ons een e-mail

Vraag een offerte aan
U kunt ook via een chatsessie direct met een medewerker spreken.

Last-minutes transport?

Wij helpen u graag!