Zeecontainer transport

Home ยป Zeecontainer transport

Voor zeecontainer transport in binnen- en buitenland maakt u gebruik van de dienstverlening van Y&O. De opties om over zee transport te vervoeren zijn zeer divers en daarom staat uw persoonlijke wens centraal. Sinds 2004 zijn wij actief als deskundige, logistieke partner in diverse sectoren vanuit onze locatie in Nieuw-Vennep, vlakbij Hoofddorp. Wij nemen verschillende logistieke elementen binnen de keten uit handen; van het opslaan van goederen en producten tot het vervoer hiervan. Ook adviseren we u over kansen die zich voordoen binnen de organisatie of implementatie van het logistieke proces. Langs de internationale wateren hebben wij met onze status als Authorized Economic Operator toegang tot vrijwel alle mogelijke havens.

Efficiënt zeecontainer transport

Efficiënt zee transport vraagt om de nodige expertise. Daar waar uw klanten op verschillende locaties zijn gevestigd, krijgt u te maken met complexe vaarroutes, andere bestemmingen en bovenal diverse vrachten. Wij helpen u om soepel en snel langs iedere douane te komen. U werkt dus efficiënter door nergens te lang te hoeven wachten. Dit zorgt niet alleen voor snelle transport over zee, maar ook voor een kostenefficiënt logistiek proces

Zeecontainer transport naar elke mogelijke bestemming

Zeecontainer transport kan iedere keer weer anders zijn. Wilt u binnen het logistieke proces overal op voorbereid zijn? Dan is het mogelijk om producten eerst bij ons op te slaan. U kunt eveneens flexibel omgaan met uw vracht, die wekelijks kan verschillen. Afhankelijk van uw bestemming(en) adviseren we u wat de meest gunstige opties zijn. Dankzij snelle douane service en de beste verpakking komt uw product via het water sneller aan op uw eindbestemming. Wilt u persoonlijk advies over de mogelijkheden ontvangen? Neem dan contact op door te bellen naar +31 (0)252 624 257.

LAST-MINUTE OPLOSSINGEN
REGULIER TRANSPORT
SPECIAAL TRANSPORT

Regel mijn transport

+31 (0) 252 624 257

Bel ons voor meer informatie
Stuur ons een e-mail

Vraag een offerte aan
U kunt ook via een chatsessie direct met een medewerker spreken.

Last-minutes transport?

Wij helpen u graag!